1970-luvulla rakennetussa omakotitalossa on usein öljylämmitys ja kun lämmitysremonttia tehdään, ilma-vesilämpöpumppu on nykyään suosittu vaihtoehto uudeksi lämmitysratkaisuksi. Mitä kaikkia vaiheita uuden lämmitysjärjestelmän vaihtamiseen kuuluu. Tutustumme tähän kahdessa eri jaksossa. Tässä jaksossa käymme katsomassa miten vanha järjestelmä, öljykattila ja öljysäiliö puretaan pois.

Öljylämmityskattila ja öljysäiliö on nyt purettu. Käymme tutustumassa miten ilma-vesilämpöpumpun asennus ja käyttövesiverkoston remontointi onnistuu. Jos haluat ilmaisen 15 minuutin konsultoinnin lämpöpumpun hankintaan liittyen, varaa tästä aika konsultointiin: https://calendly.com/mattiperkkio/energiansaastoa-kiinteistoihin/

Asensimme puurakenteiseen omakotitaloon ilmalämpöpumpun. Miten ilmalämpöpumppu vaikutti talon lämmitykseen ja viihtyisyyteen?

Onni Forsell Oy: ”LämpöYkkösen myyjän lupaus säästöistä piti”

Asensimme maalaistaloon maalämpöpumpun.

Asiakkaat kertovat lämpöpumpulla saavutetuista säästöistä.

Pekka Lerkkanen kertoo miten Forskullan kartanossa lämmitetään öljyllä ja ilma-vesilämpöpumpuilla tehdään energiansäästöä. Miten lämmittäminen on muuttunut energiansäästöratkaisun myötä?

LämpöYkkösen ilmalämpöpumpulla säästät myös omaa energiaasi! Ilmalämpöpumppu haussa? Näin ilmalämpöpumput säästävät energiaa. Ilmalämpöpumpulla voidaan lämmittää ja viilentää omakotitalot, kesämökit ja muut tilat helposti - energiaa säästäen. Ilmalämpöpumppu toimii samalla ilmastointilaitteena ja kosteudenpoistajana, parantaen asumismukavuutta kesähelteillä ja säästäen energiakuluja talven pakkasilla.

Pete hankki puulämmityksen tilalle ilma-vesilämpöpumpun. Miten tähän ratkaisuun päädyttiin, miten asennus sujui ja minkälaiset äänet ulkoyksiköltä lähtee?